Steun ons

Fijn dat u onze website vond! Wij hebben een warme entourage rond ons orkest en u kan daaraan bijdragen! Als sponsor of als donateur kan u er mee voor zorgen dat wij nog lang en veel mooie muziek kunnen brengen bij onze jongeren en bij ons publiek.

Sinds december 2022 loopt onze actie STEUN ONS. Met een maandelijkse overschrijving van een klein bedrag (€ 2,85) kan je al meehelpen aan het voortbestaan van het orkest. Deze donateurs-actie is bedoeld voor iedereen die zich verbonden voelt met het orkest. Rekeningnummer NL: NL03 ABNA 0473 1078 21
Rekeningnummer BE: BE53 3774 2122 4153. Als u uw mailadres doorgeeft via steunons@euregiojeugdorkest.com kunnen wij u bedanken voor uw betrokkenheid. Inschrijven op de nieuwsbrief en op de hoogte blijven van al onze activiteiten kan u hier.

Het Euregio Jeugdorkest biedt verder uiteenlopende sponsorpakketten aan. Zo kunnen particulieren, bedrijven en instellingen eenmalig een specifieke activiteit ondersteunen maar bestaat ook de mogelijkheid om het orkest structureel te ondersteunen middels een meerderjarige sponsorovereenkomst. De sponsoring kan bestaan uit financiële middelen, materialen of diensten. Vanzelfsprekend ontvangt u als sponsor tenminste eenmaal per jaar een uitnodiging van een concert zodat u kunt zien en horen wat uw donatie betekent voor de talenten van het orkest. Bent u enthousiast over het orkest en wil u bijdragen aan onze concerten, de mooiste visitekaartjes die u zich kan wensen? Neem contact op met ons bestuur.

Scroll naar boven