Bestuur en Team

Het bestuur van het Euregio Jeugdorkest bestaat uit een bestuur van de Nederlandse stichting en een bestuur van de Belgische Vereniging Zonder Winstoogmerk (VZW). De besturen spannen zich gezamenlijk in om de doelstelling van het orkest – jong muziektalent orkest- en concertervaring op laten doen – te realiseren.                                     

Voor meer informatie over de besturen van het Euregio Jeugdorkest kunt u zich wenden tot onze secretaris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beschermheer

Mr. F.J.M. Houben, oud-commissaris van de Koningin van de provincie Noord-Brabant, was van 1999 tot mei 2015 beschermheer van het Euregio Jeugdorkest. 

Sinds mei 2015 heeft het Euregio Jeugdorkest een nieuwe beschermheer, te weten Prof. Dr. W.B.H.J. van de Donk, Commissaris van de Koning van de provincie Noord-Brabant.

De dagelijkse gang van zaken is in handen van het productieteam:

Ann Leemans, Orkestmanager

Corona van Riel, Floormanager

Antoinette Rath, PR & Communicatie

Daarnaast draagt ons logistiek team (Piet Henrard en Geurt van Gils) zorg voor podiumopbouw en het transport van de instrumenten. Onze bibliothecaris Jorn Janssen zorgt voor de juiste partituren. 

Indien u meer wilt weten over de organisatie van het Euregio Jeugdorkest kunt u contact opnemen met Ann Leemans (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

        

v.l.n.r: Ann Leemans, Antoinette Rath, Corona van Riel. Foto 2: Geurt van Gils & Piet Henrard