Nieuwe bibliothecaris

Ook achter de schermen wordt altijd hard gewerkt voor het EJO

De functie van bibliothecaris wordt na vele liefdevolle jaren door Rinus&Francien, deze ochtend feestelijk overdragen aan oud-lid Jorn. 

Terugblik Wenen

In de zomer waren we in Wenen. Zie hier een kleine impressie: trailer aftermovie via YouTube. Een grote aftermovie volgt natuurlijk nog. 

Even voorstellen: onze solist Theodoor!

Het nieuwe seizoen gaat bijna van start. En met een nieuw programma, kondigen we ook een nieuwe solist aan.

Terugblik concertreis Wenen

Wat hebben we genoten! Het EJO in Oostenrijk, in Wenen en dan met name in de Gouden Zaal van de Musikverein, wat een ervaring!

Concertreis Wenen

17 juli vertrekt het EJO naar Oostenrijk voor een nieuwe concertreis. Volg ons via onze reisblog http://ejovienna2018.gaatverweg.nl

EJO wint Nationaal Concours!

Op 26 mei was het zover: de finale van het Nationaal Concours voor Jeugdsymfonieorkesten 2018! Het Euregio Jeugdorkest speelde mee in de 1e afdeling. 

EJO wint compositieopdracht Musical Postcards

Het verplichte werk voor de finale bestond in deze editie uit een compositie-opdracht op basis van een zogenaamde Musical Postcard.

Lintjesregen

Ter gelegenheid van Zijn verjaardag heeft het Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander behaagd een tweetal EJO collega’s een onderscheiding toe te kennen. 

Concours voor jeugdsymfonieorkesten

Zaterdag is het zover! Dan vertrekken we naar Leeuwarden voor de voorronde van 'Jij speelt toch ook', de 6e editie van het nationaal concours voor jeugdsymfonieorkesten 2018.
 

Cross-over naar het Levenslied

Ook dit jaar zijn onze strijkers uitgenodigd door de organisatie van het Festival van het Levenslied om het live-orkest te vormen.