Bestuur en Management

Het bestuur van het Euregio Jeugdorkest bestaat uit het bestuur van de Nederlandse stichting en het bestuur van de Belgische Vereniging Zonder Winstoogmerk (VZW). De besturen spannen zich gezamenlijk in om de doelstelling van het orkest – jong muziektalent orkest- en concertervaring op laten doen – te realiseren.                                                         

Bestuur Nederlandse Stichting:

 

Bestuur Belgische VZW:

Rolf de Boer, voorzitter

 

Luk Mettens, voorzitter

Ans Oerlemans, secretaris

                   

Jef Claeys, secretaris

Marcel Buiks, penningmeester

 

Benny Casteleyn, afgevaardigd bestuurder en penningmeester

Taetske Strouken, ledenscout

 

Dagmar Feyen, ledenscout

Paul J. van Loon, lid PR

 

 Jeroen Stubbe, lid PR

   

Koen Casteleyn, lid

Directeur:

 

Nathalie Feyen, lid 

 Cécile Franssen  

Raph Verbruggen, lid

Voor meer informatie over de besturen van het Euregio Jeugdorkest kunt u zich wenden tot directeur van het EJO Cécile Franssen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur

Beschermheer

Mr. F.J.M. Houben, oud-commissaris van de Koningin van de provincie Noord-Brabant, was van 1999 tot mei 2015 beschermheer van het Euregio Jeugdorkest. 

Sinds mei 2015 heeft het Euregio Jeugdorkest een nieuwe beschermheer, te weten Prof. Dr. W.B.H.J. van de Donk, Commissaris van de Koning van de provincie Noord-Brabant.

 

De dagelijkse gang van zaken is in handen van het productieteam:

Ann Leemans, Orkestmanager

Corona van Riel, Floormanager

Antoinette Rath, PR & Communicatie

Daarnaast draagt ons logistiek team (Piet Henrard en Geurt van Gils) zorg voor podiumopbouw en het transport van de instrumenten. Onze bibliothecaris Rinus Groenestein zorgt voor de juiste partituren. 

 

Indien u meer wilt weten over de organisatie van het Euregio Jeugdorkest kunt u contact opnemen met Ann Leemans (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).